Титлата DistributionPRO е израз на дългогодишно партньорство, висока степен на професионализъм и технически познания. Партньорската програма е създадена специално, за да издигне нагоре предпочитаните партньори на Вайдмюлер за дистрибуция и да подчертае техния PRO професионален статус пред крайните клиенти.
Вайд-Бул има честта да е сред първите PRO партньори на балканския полуостров и единствения на територията в България. Ние, като партньор, и нашите клиенти могат да се възползват до редица предимства, като информация за продуктови новости и иновации, специална програма за обучения, достъп до експерти директно към Вайдмюлер и по-добри стратегически условия.

Weidmüller е производител със 150-годишна история на интерфейсна техника. Тя е световен лидер в разработването и производството на най-разнообразни активни и пасивни компоненти. Weidmüller предлага изключително богата гама изделия - от редови клеми до промишлени логически контролери. Изделията на Weidmüller се отличават с високо качество и надеждност, отговарят на най-високите международни стандарти. Вайдмюлер е носител на множество престижни награди и е една от малкото останали семейни фирми в подобен мащаб.