Menu
Your Cart

Новини RSS фийд

30 ян. Advantech разшири гамата индустриални компютри с новата серия UNO-100/300 за индустриални приложения.
0 120
Advantech, най-големият производител на индустриални компютри за вграждане, допълни портфолиото си с три контролера за периферни изчисления — UNO-127, UNO-148 и UNO-348. Новата серия UNO-100/300 на Ad..
15 ян. Моторизирани автоматични товарови разединители и превключватели - АВР от Telergon
0 210
Моторните превключватели и товарови разединители на Telergon се състоят от вграден моторизиран модул към стандартните превключватели на компанията, което улеснява тяхната поддръжка и монтаж. Устройств..
03 ян. Weidmüller Group с изключителни успехи за 2022 г.
0 150
Лидерът в областта на индустриалната свързаност Weidmüller Group надхвърли оборот от един милиард евро за 2022 г. Тази година ще остане запомняща се за немската компания Weidmüller Group с достигането..
13 дек. Mрежов анализатор UMG 96-PQ-L с директна визуализация на хармониците върху дисплея.
0 99
В днешно време енергийният мениджмънт има значение не само за околната среда и обществото, но е и конкурентен фактор от критична важност. Само онези компании, които следят отблизо потреблението на ене..
28 ноем. Нова серия разединители със стопяеми предпазители - M3 на Telergon
0 226
Новата серия M3, проектирана на модулен принцип, обхваща 3 типоразмера, които могат да се адаптират към различни видове предпазители със стопяеми вложки (DIN, BS, NFC, UL). Те се предлагат във версии ..
11 ноем. Brady принтер апликатор Wraptor A6500 - висока производителност и лесна интеграция.
0 578
Автоматизираното етикетиране е все по-важна част от процесите в производството на продукти. Допринася значително за гладкото функциониране на организацията, проследимостта и познаваемостта на марката...
02 ноем. SSD релетата RM1D са с кратко време на реакция, бърз цикъл и висока надеждност
0 196
Италианската компания Carlo Gavazzi включи в своето портфолио нова серия силови полупроводникови релета RM1D за DC комутация. Серията RM1D е проектирана за приложения, които изискват критично време на..
20 окт. FPM-200 серия монитори, предназначени за работа в тежки индустриални условия от Advantech.
0 226
Индустриалните монитори FPM на Advantech са проектирани да работят в тежки индустриални среди. В IIoT и Industry 4.0 все повече компании се нуждаят от визуализация на данни, за да могат да управляват ..
14 окт. Вайд-Бул взе участие на Robotics Strategy Forum (RSF) 2022
0 184
Вайд-Бул бе сред участниците в тазгодишното издание на Robotics Strategy Forum (RSF), което се проведе на 19 и 20 септември в София Тех Парк. На щанда си представихме най-новите попълнения в нашето по..
10 окт. Новата серия отваряеми токови трансформатори TP-PUSH от Smilics Technologies
0 214
Свързването на конвенционалните проходни токови трансформатори (ТТ) обикновено изисква прекъсване на веригата на първичната страна, за да се прекарат шините / кабелите през ядрото на трансформатора ил..
03 окт. Нова серия CEC компактни превключватели на Telergon
0 219
Телергон представи компактните превключватели от серията CEC, които са с напълно оптимизирана производителност. Устройствата от тази серия представляват най-добрата алтернатива за приложения с ниски с..
14 септ. Carlo Gavazzi разшири успешната гама фотоелектрически сензори PD30 с модели с IO-Link
0 204
Доказаният италиански производител на електротехническо и електронно оборудване Carlo Gavazzi предлага богата гама от фотоелектрически сензори, които се използват широко при обработката на материали, ..
Показва 1 до 12 от 59 (5 страници)