Menu
Your Cart

Новини RSS фийд

08 юли Индустриални панели X2 base v2 HP с нови високопроизводителни модели
0 45
Вече се предлагат високопроизводителни версии на новата гама от X2 base v2 (HP) HMI панели, осигуряващи мощно и изгодно HMI - решение.Версиите са част от новата гама HMI - панели X2 base v2, предлагащ..
29 юни Еднофазно true RMS AC ON / OFF следящо реле.
0 57
Carlo Gavazzi пусна ново компактно реле за своевременен мониторинг на слаби променливи токове. EIS H допълва широката гама от контролни релета на фирмата, като е идеалния избор за следене на малки тов..
14 юни Новият PrintJet CONNECT от Weidmueller
0 85
Новият индустриален мастиленоструен принтер PrintJet CONNECT на Weidmueller съчетава оптимална ефективност с интелигентна свързаност и последователност в преноса на данни.Принтерът, представен на тазг..
09 юни Семинар PV Next, 24/25 юни.
0 76
Лесен, бърз и безопасен монтаж на фотоволтаични системи на покрива с PV Next!В кратки онлайн сесии Вайдмюлер ще ви покаже на живо как да направите инсталирането на фотоволтаични системи на покрива по-..
31 май Какво е остатъчен ток (RCM) и как можем да го наблюдаме в реално време
0 73
Универсален инструмент за наблюдение на остатъчен ток: повишена безопасност, подобрена сигурност на системата, намален риск от пожар.Съгласно DGUV V3 е необходимо измерване на изолацията за повторно и..
22 май Спад на напрежението
0 134
Спад на напрежението Спадът на напрежението може да доведе до огромни проблеми - например до отпадане на производствените процеси и до проблеми с качеството на продукта или процеса. Такива спадове на ..
02 апр. Партньорска конференция на Advantech
0 137
Advantech Connect е двумесечно събитие, посветено на всички аспекти на индустриалната автоматизация. Над 100+ специални гости и лектори от водещи световни фирми.  В семинара, който ще се проведе между..
16 март Промоционална оферта - THM MultiMark за 1 €
0 633
Възползвайте се от нашата нова оферта за маркиращо устройство на фирма Вайдмюлер!При поръчка на консумативи на стойност от 2,799 лв. без ДДС получавате чисто нов термотрансферен принтер THM MultiMark ..
22 февр. Присъединете се към нас със съвместното създаване на бъдещето на света на IoT с Advantech
0 129
Разгледайте с нас прозренията и бизнес стратегиите за бъдещето на IoT и научете как да разкриватенови бизнес възможности в различни IoT - домейни, като вградени, крайни интелигентни, AI-, 5G- иоблачни..
12 февр. BCS Tools от Beijer Electronics
0 164
Унифицирана софтуерна платформа за свързване на всичките Ви устройстваМашините и производствените линии много често са големи и сложни, с множество автоматизирани компоненти. Може да се окаже трудно н..
25 ян. Tемпературни етикети с RFID-технология
0 226
BRADY предлага нови температурни етикети с RFID-технология, които позволяват разчитане и следене на термпературата за широк набор устройства, оборудване, машини, ракове, кабели и др.Гъвкавите и умни т..
15 дек. Весели Празници от Вайд-Бул!
0 198
Уважаеми клиенти и партньори,С идването на Коледните и Новогодишните празници е хубаво да спрем за момент,за да благодарим и да видим какво сме постигнали и какво е останало на заден план от предизвик..
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)