Menu
Your Cart

Новини RSS фийд

28 септ. Компактни магнитни датчици за безопасност серия MC36C и MC88C
0 106
MC36C са кодирани защитни магнитни сензори с компактен корпус, използван за наблюдение на позицията на шарнирни, плъзгащи се или подвижни предпазители за промишлени приложения.Сензорите за безопасност..
15 септ. Спестете пространство с новата серия Delta LYTE II 120W и 240W
0 164
Захранващите блокове за DIN шина от най-новата серия - LYTE II - са с до 30 % по-тънки в сравнение с тези от серия LYTE I. Това може да помогне за спестяване на ценно място за инсталиране. LYTE II пре..
23 авг. Измервателни редови клеми серия TTB 6 от Weidmüller
0 177
Новите редови клеми от серията TTB предлагат подобрена функционалност по отношение оперирането с токовите и напреженовите вериги на електромерите, както и повишено ниво на безопасност.Нашата нова гама..
10 авг. Решения на Advantech LoRaWAN печели Наградата за изключителни постижения в Тайван през 2021 г.
0 106
Advantech, водещ доставчик на индустриални комуникационни решения, има честта да получи наградата за отлични постижения за Тайван през 2021 г. за своите решения LoRaWAN. Отличните безжични възможности..
08 юли Индустриални панели X2 base v2 HP с нови високопроизводителни модели
0 253
Вече се предлагат високопроизводителни версии на новата гама от X2 base v2 (HP) HMI панели, осигуряващи мощно и изгодно HMI - решение.Версиите са част от новата гама HMI - панели X2 base v2, предлагащ..
29 юни Еднофазно true RMS AC ON / OFF следящо реле.
0 167
Carlo Gavazzi пусна ново компактно реле за своевременен мониторинг на слаби променливи токове. EIS H допълва широката гама от контролни релета на фирмата, като е идеалния избор за следене на малки тов..
14 юни Новият PrintJet CONNECT от Weidmueller
0 179
Новият индустриален мастиленоструен принтер PrintJet CONNECT на Weidmueller съчетава оптимална ефективност с интелигентна свързаност и последователност в преноса на данни.Принтерът, представен на тазг..
09 юни Семинар PV Next, 24/25 юни.
0 160
Лесен, бърз и безопасен монтаж на фотоволтаични системи на покрива с PV Next!В кратки онлайн сесии Вайдмюлер ще ви покаже на живо как да направите инсталирането на фотоволтаични системи на покрива по-..
31 май Какво е остатъчен ток (RCM) и как можем да го наблюдаме в реално време
0 159
Универсален инструмент за наблюдение на остатъчен ток: повишена безопасност, подобрена сигурност на системата, намален риск от пожар.Съгласно DGUV V3 е необходимо измерване на изолацията за повторно и..
22 май Спад на напрежението
0 273
Спад на напрежението Спадът на напрежението може да доведе до огромни проблеми - например до отпадане на производствените процеси и до проблеми с качеството на продукта или процеса. Такива спадове на ..
02 апр. Партньорска конференция на Advantech
0 172
Advantech Connect е двумесечно събитие, посветено на всички аспекти на индустриалната автоматизация. Над 100+ специални гости и лектори от водещи световни фирми.  В семинара, който ще се проведе между..
16 март Промоционална оферта - THM MultiMark за 1 €
0 779
Възползвайте се от нашата нова оферта за маркиращо устройство на фирма Вайдмюлер!При поръчка на консумативи на стойност от 2,799 лв. без ДДС получавате чисто нов термотрансферен принтер THM MultiMark ..
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)