Menu
Your Cart

Новини RSS фийд

15 дек. Весели Празници от Вайд-Бул!
0 66
Уважаеми клиенти и партньори,С идването на Коледните и Новогодишните празници е хубаво да спрем за момент,за да благодарим и да видим какво сме постигнали и какво е останало на заден план от предизвик..
06 ноем. Добре дошли на НОВИЯ виртуален щанд на Weidmuеller!
0 268
Посетете новия щанд на виртуалния панаир на Weidmuеller с актуална информация за тяхната гама от продукти и услуги. Входът е безплатен за всички и можете да го посетите за ваше удобство, тъй като е от..
31 авг. Мобилен мрежов анализатор за следене на качеството на електрическата енергия
0 178
Мобилният мрежови анализатор клас "А" MRG 512-PRO PQ Flex е предназначен за следене на качеството на електрическата енергия. Продуктът отговаря на стандарта IEC 61000-4-30 и е произведен от Janitza Gm..
30 авг. Мониторинг на двигатели – вибрации, температура, аналогови и цифрови величини / LoRaWaN/
0 124
Фирма Вайд-Бул предлага интересно решение за мониторинг на вибрации и температура на двигатели. Системата се състои от рутер (гейтуей WISE-6600) и сензори WISE-2410 и Wzzard LRPv2.  WISE-6600 обединяв..
05 март Панелите X2-Control с вграден CODESYS
0 107
Панелите Х2-Control съчетават промишлени операторски дисплей и функционалността на контролерите с CODESYS в компактна хардуерна структура. Гамата започва от ултракомпактни модели 4“ до панели с размер..
26 февр. Weidmueller спечели награда за дизайн на серията клеми Klippon Connect
0 111
Weidmueller получи Германска награда за дизайн за иновативната си гама редови електрически клеми Klippon Connect в категорията "Отличен продуктов дизайн". Редовите клеми са избрани главно заради лесна..
06 февр. Модулна система FieldPower на Weidmüller – вашето решение за сградна и заводска автоматизация
0 137
От автомобилната индустрия до вятърните паркове, производителите залагат все повече на гъвкави системи за автоматизация, които поддържат широк спектър от функции. Идеалният случай би бил, ако е наличн..
13 авг. Вайд-Бул представя новости в областта на автоматизацията на MachTech & InnoTech
0 55
Вайд-Бул ще участва със собствен щанд на предстоящото издание на изложението MachTech&InnoTech, което ще се проведе между 15 и 18 април т. г. в Интер Експо Център, София. Посетителите на щанд C11 в за..
13 авг. Weidmüller разработва нов мобилен 5G стандарт с приложение в производството по пътя към Индустрия 4.0
0 48
 Към момента Weidmüller участва в международен проект заедно с още 16 партньори, сред които доставчика на мобилни услуги Telefónica и производителите на мобилни устройства Huawei и Nokia. Дружеството ..
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)