Menu
Your Cart

Новини RSS фийд

12 фев Posital пусна новите си SSI интерфейси за абсолютните енкодери Nextgen IXARC
0 298
Компанията Posital представя на пазара своите магнитни абсолютни ротационни енкодери от новата серия Nextgen IXARC, които сега са оборудвани с комуникационни интерфейси SSI. Този синхронен сериен инте..
24 яну Partex „маркира“ едно още по-устойчиво бъдеще
0 610
Компанията Partex Marking Systems, която се намира в шведския Гулспонг, е известна в световен мащаб като лидер в изработката на индустриални системи за маркиране, предназначени за идентифициране на пр..
06 яну Новият Stripax® plus на Weidmüller прави обработката на кабели по-лесно и по-бързо.
0 1031
С новия мултифункционален инструмент Stripax® Plus на Weidmüller, можем да извършваме рязане, оголване и кримпване на кабели с едно устройство. Stripax® Plus поставя нови стандарти в електрическите ин..
18 дек Новите неуправляеми комутатори EcoLine, серия B с разширена функционалност от Weidmüller
0 864
Weidmüller обяви пазарния дебют на нови неуправляеми комутатори от продуктовата гама EcoLine, серия B, които се характеризират с изключително компактен дизайн и висока производителност. Те покриват из..
20 ное TERMSERIES релейни модули - универсалното решение
0 1550
Релета от серията TERMSERIES: универсалното решение - модулни релейни модули от 6 mm ширина с обширни аксесоари.Релейни модули и полупроводникови релета за всяко приложение.Релейните модули и полупров..
23 окт DCT1 - DC  анализатор на енергия от Carlo Gavazzi
0 1300
Carlo Gavazzi Automation, международната група за електроника с дейности в областта на проектирането, производството и маркетинга на електронно оборудване, има удоволствието да представи своя нов и ин..
16 окт Лесна системна интеграция с новият I/O модул AMAX-5070 от Advantech с поддръжка на ModBus TCP
0 903
Advantech, световноизвестен доставчик на компоненти за автоматизация и индустриални IoT устройства, обогати своето портфолио с новия входно-изходен модул AMAX-5070 ModBus/TCP. Компанията продължава да..
29 сеп Вайд-Бул на Machtech & Innotech Еxpo 2023
0 1107
Уважаеми клиенти и партньори,Вайд-Бул има удоволствието да Ви покани на Machtech & Innotech 2023, Интер Експо Център, СофияЗаповядайте от 03.10 до 06.10.2023г. в зала 1, щанд D4. Ще представим нови ин..
27 сеп Weidmüller представи нова серия универсални релета с ултракомпактен дизайн TERMSERIES-compact
0 687
Универсалните релета могат да бъдат използвани в различни индустриални сектори за автоматизиране и приложения с общо предназначение. За да се гарантира максимална експлоатационна надеждност на инстала..
10 сеп Клеми Klippon® Connect със странично свързване тип „Push in“ от Weidmüller
0 914
Клемите Klippon® Connect с "Push in" технологията на Weidmüller са предназначени да намалят времето за окабеляване, осигуряват максимална гъвкавост и предоставят обширни възможности за кръстосано свър..
04 сеп Компактна защита от пренапрежение - DAC40CS и DAC15CS
0 575
Сериите DAC40CS и DAC15CS на CITEL са изключително компактни отводители от пренапрежение тип 2 (DAC40CS) и тип 3 (DAC15CS), оборудвани с допълнителни защитни модули, за използване в променливотокови з..
28 авг Компактни DC комбиниращи кутии PV Next Mini
0 635
Комбиниращата кутия е важен компонент на всяка фотоволтаична система. Не само обединява стринговете от различните части на системата, но също така защитава системата от пренапрежение. С PV Next Mini, ..
Показва 1 до 12 от 89 (8 страници)