Menu
Your Cart

Новини RSS фийд

10 септ. Клеми Klippon® Connect със странично свързване тип „Push in“ от Weidmüller
0 461
Клемите Klippon® Connect с "Push in" технологията на Weidmüller са предназначени да намалят времето за окабеляване, осигуряват максимална гъвкавост и предоставят обширни възможности за кръстосано свър..
04 септ. Компактна защита от пренапрежение - DAC40CS и DAC15CS
0 237
Сериите DAC40CS и DAC15CS на CITEL са изключително компактни отводители от пренапрежение тип 2 (DAC40CS) и тип 3 (DAC15CS), оборудвани с допълнителни защитни модули, за използване в променливотокови з..
28 авг. Компактни DC комбиниращи кутии PV Next Mini
0 253
Комбиниращата кутия е важен компонент на всяка фотоволтаична система. Не само обединява стринговете от различните части на системата, но също така защитава системата от пренапрежение. С PV Next Mini, ..
21 авг. Weidmüller получи наградата German Brand Award 2023 за своя иновативен обществен проект - Weidmüller World
0 262
Weidmüller базирана в немския град Детмолд, може да се гордее с получаването на престижната награда German Brand Award в областта на управление на марката. Този успех е значително признание за компани..
14 авг. ARK-1250L от Advantech получи високо признание на Иноваторските награди 2023 от Vision Systems Design
0 251
Advantech, лидер в разработката на AIoT платформи и услуги, спечели бронзов медал за своя компютър ARK-1250L на годишните Innovators Awards 2023, организирани от Vision Systems Design. Този продукт е ..
24 юли Как да изберете правилното дистанционно входно-изходно оборудване (Remote I/O) за вашите индустриални приложения?
0 650
Данните са основата на всички индустриални интернет неща (IIoT). Без тях, не би било възможно визуализацията и анализа, които следват. Модулите за дистанционно I/O осигуряват работата на полевите устр..
05 юли Новото iSmart V4 интелигентно реле
0 647
Представяме Ви новото програмируемо реле iSmart V4, наследник на изключително популярния iSmart V3. Серия V4 предлага някои интересни нови функции, които го правят едно от най-гъвкавите и приложими ин..
26 юни Как да защитим фотоволтаичните инсталации от мълнии?
0 466
Информацията в тази статия е фокусирана към фотоволтаични инсталации върху сгради в рамките на Европейския съюз. Една съществена част от такава инсталация е използването на фотоволтаичната комбинирана..
19 юни Модулни контролери за промишлена автоматизация и IoT приложения от Weidmuller
0 396
В днешно време все повече физически устройства се интегрират в мрежи за автоматизация, което налага необходимост от сближаване на системите за информационни и операционни технологии. За да подготвят п..
12 юни Weidmüller разработи нова операционна система за автоматизация - u-OS, която позволява независимост и гъвкавост на оборудването.
0 461
В миналото, информационните технологии (IT) и операционните технологии (OT) са били разделени в отделни области. IT отговарят за създаването на системи за пренос на данни, а OT включват хардуера и соф..
05 юни Нови компактни основи за стопяеми предпазители PMLe с номинално напрежение 1500 V DC за PV инсталации
0 419
Поради нарастващата потребност от слънчева енергия, производството на слънчеви клетки и фотоволтаични масиви е записало сериозен ръст през последните години, като по този начин тази енергийна технолог..
22 май IoT WLAN I/O модули за децентрализирано събиране на данни от машини и системи
0 563
Според тенденцията "Интернет на нещата" бъдещите устройства ще бъдат свързани едно с друго безжично. Серията WISE 4000 използва тази технология, за да даде възможност за още повече възможни приложения..
Показва 1 до 12 от 80 (7 страници)