Menu
Your Cart

Новини RSS фийд


05 юни Нови компактни основи за стопяеми предпазители PMLe с номинално напрежение 1500 V DC за PV инсталации
0 92
Поради нарастващата потребност от слънчева енергия, производството на слънчеви клетки и фотоволтаични масиви е записало сериозен ръст през последните години, като по този начин тази енергийна технолог..
22 май IoT WLAN I/O модули за децентрализирано събиране на данни от машини и системи
0 455
Според тенденцията "Интернет на нещата" бъдещите устройства ще бъдат свързани едно с друго безжично. Серията WISE 4000 използва тази технология, за да даде възможност за още повече възможни приложения..
05 май UWP 4.0 от Carlo Gavazzi - система за за енергийна ефективност на сгради.
0 515
Компанията Carlo Gavazzi Automation представи новото ядро на своята екосистема UWP 4.0 - което предлага комплексно решение за събиране и съхраняване на информация от измервателни уреди и сензори. Реше..
01 май Brady M710 - новият стандарт в мобилното етикетиране.
0 875
Няма друг мобилен принтер, който да се доближава до скоростта, функциите и броя на материали и разновидности на етикети, като М710. Ако търсите едно универсално решение за етикетиране и маркиране на в..
17 апр. Promark T-2000 от Partex улеснява маркирането на проводници, кабели и апаратура.
0 778
Promark T-2000 е най-новият принтер от продуктовата гама Promark на Partex. Той представлява усъвършенстван модел, който е наследник на добре познатия термотрансферен принтер Promark T-1000. Менюто на..
07 апр. Нов разединител S7 за фотоволтаични приложения със странично действие от Telergon
0 412
Страничната дръжка на нашия разединител за фотоволтаични приложения, S7, позволява по-добра работа в затворени решения. Това устройство се предлага в номинален ток от 160A до 500A и за стандартите IEC..
03 апр. Weidmüller отличена с две престижни награди на German Design Awards 2023
0 315
Немската компания Weidmüller Group, чиято централа се намира в Детмолд, Германия, има две причини да празнува. Нейната концепция на разпределителна кутия, предназначена за соларни генератори „PV Next“..
06 март Промоционална оферта - THM MultiMark за 1 €
0 1829
Възползвайте се от нашата нова оферта за маркиращо устройство на фирма Вайдмюлер!При поръчка на консумативи на стойност от 4,599 лв. без ДДС получавате чисто нов термотрансферен принтер THM MultiMark ..
01 март Вайд-Бул стана DistributionPRO партньор на Вайдмюлер
0 1334
Титлата DistributionPRO е израз на дългогодишно партньорство, висока степен на професионализъм и технически познания. Партньорската програма е създадена специално, за да издигне нагоре предпочитаните ..
01 март Telergon предлага богат избор от решения за защита на акумулаторни системи за съхранение на енергия
0 288
Пазарът на решения за защита на акумулаторни системи за съхранение на енергия се намира в силен подем. Според доклада на Международната агенция за възобновяеми енергийни източници (IRENA), между 2021-..
25 февр. Новите индуктивни сензори IRC40 на Carlo Gavazzi са предназначени за работа при екстремни условия
0 144
Индуктивните сензори IRC40 са нова разработка в портфолиото на международната група в областта на електрониката Automation, специализирана в развоя и производството на електронно оборудване. Серията в..
14 февр. Нови силнотокови клеми с PUSH IN-Power технология на Weidmüller
0 245
Икономията на време и работно пространство е от първостепенно значение при изграждането на контролни панели. Силнотоковите клеми Klippon® Connect на Weidmüller помагат на потребителите да намалите и д..
Показва 1 до 12 от 60 (5 страници)