Menu
Your Cart

Новини RSS фийд


28 септ. Компактни магнитни датчици за безопасност серия MC36C и MC88C
0 106
MC36C са кодирани защитни магнитни сензори с компактен корпус, използван за наблюдение на позицията на шарнирни, плъзгащи се или подвижни предпазители за промишлени приложения.Сензорите за безопасност..
23 авг. Измервателни редови клеми серия TTB 6 от Weidmüller
0 177
Новите редови клеми от серията TTB предлагат подобрена функционалност по отношение оперирането с токовите и напреженовите вериги на електромерите, както и повишено ниво на безопасност.Нашата нова гама..
08 юли Индустриални панели X2 base v2 HP с нови високопроизводителни модели
0 253
Вече се предлагат високопроизводителни версии на новата гама от X2 base v2 (HP) HMI панели, осигуряващи мощно и изгодно HMI - решение.Версиите са част от новата гама HMI - панели X2 base v2, предлагащ..
29 юни Еднофазно true RMS AC ON / OFF следящо реле.
0 166
Carlo Gavazzi пусна ново компактно реле за своевременен мониторинг на слаби променливи токове. EIS H допълва широката гама от контролни релета на фирмата, като е идеалния избор за следене на малки тов..
14 юни Новият PrintJet CONNECT от Weidmueller
0 178
Новият индустриален мастиленоструен принтер PrintJet CONNECT на Weidmueller съчетава оптимална ефективност с интелигентна свързаност и последователност в преноса на данни.Принтерът, представен на тазг..
09 юни Семинар PV Next, 24/25 юни.
0 160
Лесен, бърз и безопасен монтаж на фотоволтаични системи на покрива с PV Next!В кратки онлайн сесии Вайдмюлер ще ви покаже на живо как да направите инсталирането на фотоволтаични системи на покрива по-..
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)