Menu
Your Cart

Новини RSS фийд


30 ян. Advantech разшири гамата индустриални компютри с новата серия UNO-100/300 за индустриални приложения.
0 120
Advantech, най-големият производител на индустриални компютри за вграждане, допълни портфолиото си с три контролера за периферни изчисления — UNO-127, UNO-148 и UNO-348. Новата серия UNO-100/300 на Ad..
15 ян. Моторизирани автоматични товарови разединители и превключватели - АВР от Telergon
0 210
Моторните превключватели и товарови разединители на Telergon се състоят от вграден моторизиран модул към стандартните превключватели на компанията, което улеснява тяхната поддръжка и монтаж. Устройств..
03 ян. Weidmüller Group с изключителни успехи за 2022 г.
0 150
Лидерът в областта на индустриалната свързаност Weidmüller Group надхвърли оборот от един милиард евро за 2022 г. Тази година ще остане запомняща се за немската компания Weidmüller Group с достигането..
13 дек. Mрежов анализатор UMG 96-PQ-L с директна визуализация на хармониците върху дисплея.
0 99
В днешно време енергийният мениджмънт има значение не само за околната среда и обществото, но е и конкурентен фактор от критична важност. Само онези компании, които следят отблизо потреблението на ене..
11 ноем. Brady принтер апликатор Wraptor A6500 - висока производителност и лесна интеграция.
0 578
Автоматизираното етикетиране е все по-важна част от процесите в производството на продукти. Допринася значително за гладкото функциониране на организацията, проследимостта и познаваемостта на марката...
02 ноем. SSD релетата RM1D са с кратко време на реакция, бърз цикъл и висока надеждност
0 196
Италианската компания Carlo Gavazzi включи в своето портфолио нова серия силови полупроводникови релета RM1D за DC комутация. Серията RM1D е проектирана за приложения, които изискват критично време на..
20 окт. FPM-200 серия монитори, предназначени за работа в тежки индустриални условия от Advantech.
0 226
Индустриалните монитори FPM на Advantech са проектирани да работят в тежки индустриални среди. В IIoT и Industry 4.0 все повече компании се нуждаят от визуализация на данни, за да могат да управляват ..
10 окт. Новата серия отваряеми токови трансформатори TP-PUSH от Smilics Technologies
0 214
Свързването на конвенционалните проходни токови трансформатори (ТТ) обикновено изисква прекъсване на веригата на първичната страна, за да се прекарат шините / кабелите през ядрото на трансформатора ил..
03 окт. Нова серия CEC компактни превключватели на Telergon
0 219
Телергон представи компактните превключватели от серията CEC, които са с напълно оптимизирана производителност. Устройствата от тази серия представляват най-добрата алтернатива за приложения с ниски с..
14 септ. Carlo Gavazzi разшири успешната гама фотоелектрически сензори PD30 с модели с IO-Link
0 204
Доказаният италиански производител на електротехническо и електронно оборудване Carlo Gavazzi предлага богата гама от фотоелектрически сензори, които се използват широко при обработката на материали, ..
12 септ. 10G ethernet решенията на Advantech помагат за намаляване на автомобилните задръствания
0 146
Нарастващото население мигрира към градовете, но градското планиране и управлението на пътния трафик изостават.Световното население нараства значително през последните години и се концентрира в градск..
03 септ. Интелигентната защита от пренапрежение на Weidmüller - VPU AC IoT с награда за иновация на Schaltschrankbau за 2022 г.
0 235
Новата интелигента защита от пренапрежение VARITECTOR PU AC IoT е специално разработена от Weidmüller за защита на 230/400V мрежи в офис и административни сгради, индустриални предприятия и за бита.Фу..
Показва 1 до 12 от 36 (3 страници)