Menu
Your Cart

Новини RSS фийд


10 юни Модулите на Weidmüller за първично захранване ще дефинират бъдещето на DC микромрежите.
0 572
Постояннотоковите системи се превръщат в ключов елемент на индустриалната инфраструктура, осигурявайки ефикасност и надеждност в захранването. Те улесняват интеграцията на зелени технологии, като възо..
03 юни Новата серия компактни модулни изключватели S3 от Telergon
0 367
Перфектният избор за индустриални приложения. Серията S3 е специално разработена за задоволяване на нуждите на индустриалните приложения и е идеално адаптирана към техните изисквания.Изключватели-разе..
20 май Конектори за акумулаторни батерии WBC на Weidmüller
0 617
Енергийната ефективност и оптимизация са критични за максималното използване на възобновяемите източници. Weidmüller е иноватор в цифровата трансформация, предоставяйки продукти и услуги, които увелич..
29 апр DPVN от Citel предлага ново ниво на защита от пренапрежение за фотоволтаични системи
0 906
Със своите иновативни DPVN устройства за защита от пренапрежение, Citel поставя нов стандарт за сигурността на фотоволтаични системи. Оборудвани с пионерската CTC технология, тези устройства са първен..
01 апр Citel създаде нов компактен арестор с брояч за анализ на инсталации.
0 1235
Citel разработи новаторските устройства за защита от пренапрежение DACN1-25CVGS, които са част от последното поколение в тази сфера и наследяват високите стандарти на предишните серии DS250 и DUT250. ..
21 март Противопожарен защитен изключвател Firefighter за фотоволтаични централи
0 987
Все повече фотоволтаични централи се монтират върху покриви за нуждите на индустрията и бита. За предпазване от излишни опасности при пожар или авария, употребата на противопожарен защитен разединител..
05 март Weidmüller представи PZ 2.5 S - най-малкият инструмент за надеждно и удобно кримпване на гилзи.
0 1163
Всяка коректно изпълнена кримпвана връзка драстично повишава надеждността и сигурността на инсталациите. Висококачествените и прецизни инструменти от Weidmüller са тези, които могат да ви гарантират о..
26 фев Delta представи нова серия захранващи блокове Chrome II
0 890
Delta Electronics анонсира своето ново попълнение в продуктовата гама - серията захранващи блокове Chrome II, проектирани за инсталация на DIN шина. Тази последна добавка към портфейла на фирмата пред..
12 фев Posital пусна новите си SSI интерфейси за абсолютните енкодери Nextgen IXARC
0 978
Компанията Posital представя на пазара своите магнитни абсолютни ротационни енкодери от новата серия Nextgen IXARC, които сега са оборудвани с комуникационни интерфейси SSI. Този синхронен сериен инте..
24 яну Partex „маркира“ едно още по-устойчиво бъдеще
0 1176
Компанията Partex Marking Systems, която се намира в шведския Гулспонг, е известна в световен мащаб като лидер в изработката на индустриални системи за маркиране, предназначени за идентифициране на пр..
06 яну Новият Stripax® plus на Weidmüller прави обработката на кабели по-лесно и по-бързо.
0 1569
С новия мултифункционален инструмент Stripax® Plus на Weidmüller, можем да извършваме рязане, оголване и кримпване на кабели с едно устройство. Stripax® Plus поставя нови стандарти в електрическите ин..
18 дек Новите неуправляеми комутатори EcoLine, серия B с разширена функционалност от Weidmüller
0 1382
Weidmüller обяви пазарния дебют на нови неуправляеми комутатори от продуктовата гама EcoLine, серия B, които се характеризират с изключително компактен дизайн и висока производителност. Те покриват из..
Показва 1 до 12 от 84 (7 страници)