Вече имаме първия достъпен, напълно портативен и мобилен етикетен принтер от BRADY. Той тежи само 0,5 kg и е наследникът на BMP21.

С широкия си набор етикети новият принтер BRADY M211 е идеален за инженери, екипи по поддръжка, електротехници и инсталатори на информационни мрежи.

Предлага се в два варианта – M211 в кутия (кат. No 170381), който е по-подходящ за ползване на закрито, или като комплект с включен куфар (170390).


Принтер за етикети M211 на BRADY

Етикетният принтер M211 се управлява изцяло от мобилното приложение  Brady Express Labels, което Ви позволява да проектирате и печатате етикети за най-различни промишлени приложения. То е съвместимо с Android 6.0 и iOS 10 и по-новите версии. M211 поддържа и безжична свързаност чрез Bluetooth 4.2 и нагоре.

Принтерът е проектиран единствено за Bluetooth-връзка чрез мобилното приложение Express Labels Mobile на BRADY. Портът USB-C се използва само за зареждане на принтера. Не се поддържа връзка между принтера и други устройства. Bluetooth – свързването се извършват изключително чрез мобилното приложение Express Labels Mobile. Bluetooth – обхватът е до 19.8 m. Няма принтерен драйвер за M211. Същият се управлява само от the Express Labels Mobile. 


В Express Labels е възможна смяна на мерната единица за дължина / ширина от имперски величини (инчове) в метрични (mm).

Мобилното приложение Brady Express Labels поддържа 22 вида баркод.

Видове етикети, които могат да се отпечатват с принтера M211: самоламиниращи (обгръщащи), термо-свиваеми, флагчета за проводници, етикети за автоматични предпазители, за пач-панели, за клеми, етикети на лентови или тръбни профили, етикети за безопасност и маркировки за тръби. Всички ролки от серията M21 с етикети са съвместими с M211. В Express Labels ще намерите 25 работни езика, освен английски.


Работната станция Brady може да се използва за проектиране на етикети за принтера за етикети M211, но не може да се използва за отпечатването им. За да се отпечатат, етикетите трябва да се споделят с мобилно устройство, на което е инсталирано мобилното приложение Express Labels.