Новата серия M3, проектирана на модулен принцип, обхваща 3 типоразмера, които могат да се адаптират към различни видове предпазители със стопяеми вложки (DIN, BS, NFC, UL). Те се предлагат във версии 2P, 3P, 3P+N и с номинален ток до 250 A. Една от забележителните нови функции на предпазителите M3 е демонтируемата фиксирана неутрална опция, която улеснява инсталирането и поддръжката.


Друга нова характеристика на серията е включената позиция TEST на ръкохватката, която позволява да се тестват спомагателните устройствата на веригата за управление без превключване на главните контакти, като по този начин се улеснява техническото обслужване и се гарантира безопасността на оборудването.
Технически характеристики на M3:

  • Лят корпус, адаптиран към броя на полюсите;
  • Намалено заемано пространство, висока компактност;
  • Нова ръкохватка: по-опростена и по-ергономична форма със система за изваждане чрез натискане;
  • Свързване чрез корпуса или чрез клеми (в зависимост от размера);
  • Възможност за монтаж в хоризонтално и вертикално положение, както и под ъгъл от 45°;
  • Предно или странично управление;
  • Лесен за инсталиране и поддръжка.
  • По-висока безопасност при експлоатация


Серията разединители M3 поставя безопасността на първо място. По тази причина те са решени с прозрачни капаци за защита, осигуряващи видимост върху тяхното състояние. Капаците не могат да бъдат отворени, докато превключвателят е в позиция ON. М3 включва също така оптимизирани контакти с бутони, както и защита от претоварване и късо съединение.


Разнообразна гама от разединители със стопяеми предпазители. Благодарение на специализацията си в решения за комутационни устройства ниско напрежение, Telergon предлага цялостни решения, съвместими с широка гама от аксесоари. Например спомагателни контакти с изпреварващо или едновременно действие, капаци на клемните контакти, междуфазови изолационни бариери и др.


Всички превключватели на Telergon, включени в портфолиото на Вайд-Бул, бихте могли да намерите в онлайн магазина на компанията ТУК!