Новият индустриален скенер V4500 на Brady е специално проектиран да решава предизвикателствата в производствените и складовите операции, като функционира безупречно дори в най-тежките експлоатационни условия. V4500 е скенер, който предлага лесна и удобна работа, каквато потребителите отдавна очакват. Използването му е изключително просто – отворете, включете и сканирайте. Трансформирайте данните за складовите си наличности и управлявайте процесите си с новия патентован високоефективен сканиращ механизъм на Brady, който разпознава малки баркодове върху трудни за четене повърхности. Автоматизирайте бизнеса си с помощта на прецизните нови устройства. Обединете операциите си безпроблемно и оптимизирайте работните си процеси по устойчив начин. Работете по-интелигентно с решенията на Brady за интелигентно производство.
Ръчното въвеждане на данни върху хартиен носител може да доведе до скъпоструващи грешки. Заменете традиционното въвеждане на данни и се възползвайте от по-големите възможности за контрол и прозрачност при приема и експорта на стоки от Вашето предприятие. Динамичният интерфейс с автоматизирана клавиатура позволява промяна на настройките директно от скенера, като по този начин оптимизира производителността. Визуализацията на целия процес на сканиране върху екрана допринася за елиминиране на грешките и намалява риска от неправилно въведени данни.
Новият скенер улеснява настройването на програмата в съответствие с работните процеси и бързото ориентиране в сложни ситуации. Сортирането и подреждането на данните според изискванията на потребителя е възможно благодарение на функцията за анализ на данни. Скенерът позволява проверка на правилното комплектоване на пратките, намиране на изгубени стоки и предотвратяване на непълни пратки или неточни данни. Сега сканирането е изключително лесно, благодарение на това високоефективно решение за индустриалния сектор.
Собствената технология Cortex Decoder на Brady поддържа патентования високопроизводителен сканиращ механизъм, който отчита данни с изключително висока скорост. Скенерът може да разчита малки баркодове, като се движи с лекота по блестящи и трудни за четене повърхности. Мобилното сканиращо устройство, което може да бъде навсякъде с оператора, осигурява необходимата гъвкавост и производителност, които се очакват от Brady.
Устройството е готово за сканиране за секунди. Обработката на данни вече се извършва по нов начин. V4500 е изключително високопроизводителен, но интуитивен скенер от базово ниво, който Ви е необходим за оптимизиране на работните Ви процеси и модернизиране на цялата Ви система. Изключително мощен и комплексен инструмент, разработен за проста и лесна експлоатация. Интуитивният екран и най-добрата поддръжка ще Ви помогнат бързо да усвоите работата с новия скенер. От отварянето на опаковката до първото сканиране са необходими само няколко секунди – един конфигурационен код и сте готови за работа.

 От производствения цех до облака и навсякъде, където е възможно, Brady Ви помага да откриете нови начини за подобряване на Вашата дейност. Отстранявайте грешките с по-голяма прецизност. Прогнозирайте, организирайте и мащабирайте работата на различни съоръжения. Взимайте решения в реално време. От автоматизацията до анализа – получете всички необходими данни, за да стартирате и след това да мащабирате. Станете по-добри с Brady Intelligent Solutions.