Advantech, водещият доставчик на оборудване за индустриални комуникации, е горд да съобщи за новия продукт на пазара IMC-595, 3-в-1 PoE медиа конвертор. Това компактно индустриално решение може да служи като преобразувател от тип оптика-ethernet, PoE инжектор с мощност от 90 W за всеки порт и/или като управляем комутатор. Той е снабден с два 1 Gbps PoE порта в компактния корпус с размери 9x9 см и има разширена работна температура от -40 до 75 °C. Тези характеристики правят IMC-595 идеален избор за приложения в сурови условия, изискващи бързо разгръщане на мрежата.Дизайн 3-в-1 за изграждане на гъвкава мрежова инфраструктура.

Медиа конвертора IMC-595 на Advantech може да бъде използван по 3 начина - медиа конвертор, PoE инжектор и управляем комутатор. Оптичния и RJ45 портове позволяват преобразуването на оптичната комуникация към комуникация по меден кабел. В допълнение на това, RJ45 портовете могат да доставят електричество с мощност от 90 W и гигабитови скорости по един и същ кабел до 2 PoE устройства. Настройването му може да става отдалечено по SNMP протокола или чрез iView фирмения софтуер. Тези мултифункционални характеристики позволяват промяна на функцията и мястото на устройството в структурата на мрежата.


Компактни размери и широка работна температура.

IMC-595 има корпус с размери 9х9 см, колкото една човешка длан, което му позволява да бъде инсталиран в ограничени пространства. Медиа конверторът може да работи без прегряване, когато е монтиран в малки електрически табла. В допълнение на това той издържа на голям температурен обхват от -40 до 75 °C.


Медиа конвертора на Advantech IMC-595 е идеално решение за потребителите, които искат да обновят мрежовата си инфраструктура, разширят покритието й или търсят възможност за внедряване на управляеми мрежови устройства.

 

Важни характеристики

Универсален 5 портов управляем комутатор с 2 PoE и 2 стандартни порта

Настройване по SNMP протокола и iView софтуера

DIP ключ за LFPT и "Power Force" режимите

Поддържа LLDP и Modbus/TCP протоколите

Поддържа Jumbo Frames до 9 KB и функцията "Broadcast Storm Control"


Техническа спецификация можете да свалите от тук: IMC-595