Няма друг мобилен принтер, който да се доближава до скоростта, функциите и броя на материали и разновидности на етикети, като М710. Ако търсите едно универсално решение за етикетиране и маркиране на всякакви задачи, едва ли ще намерите по-добро от Brady M710.
М710 автоматично разпознава всеки зареден материал, автоматично се калибрира и предупреждава, когато дизайнът на етикета е извън неговите размери и се нуждае от корекция.
М710 може да се управлява от смартфон при условие, че е инсталирано безплатното мобилно приложение Express Labels на Brady. Приложението прави дизайна на етикети изключително лесен, практичен и бърз.


М710 може да принтира върху хиляди различни етикети, включително общи материали за идентификация и високоспециализирани решения, предназначени за максимална надеждност в най-изискващите условия. С най-широк избор от материали, размери и цветове на етикети, можете да се насладите на безпроблемна работа без изненади.
Това е нашият най-бърз и усъвършенстван преносим принтер досега. Печат до 76,2 мм в секунда. Автоматично изрязване на етикети. Работете цял ден с едно зареждане. Използвайте едно устройство за 100 приложения, печатайки върху най-издръжливите материали в бранша.


По-здрав и по-лесен за ползване.

Работете по-дълго – отпечатайте 4500 етикета при пълно зареждане на батерията;

Насладете се на повече издръжливост с принтер, който издържа на падане от 1,20 m, индустриални среди с пясък и прах;

Отпечатайте това, от което се нуждаете, както имате нужда – текст, баркодове, форми и изображения с помощта на клавиатура или софтуер;

Получете гъвкавост от работното място до работа в полеви условия със запазване на етикети, споделяне и импортиране на данни;
Принтерът за етикети BMP71 е актуализиран до M710 — вижте какво е подобрено:


Налични 6 допълнителни материали: за студено приложение, с ниско съдържание на халогени, BradyGlo™, метализирани етикети, QuickFlag™ ултра с агресивно лепило и магнитни етикети;

По-голям капацитет на батерията, позволяващ отпечатване на до 4500 етикета с едно зареждане на батерията;

Надстроена от NiMH към Li-ION батерия - по-лека и по-бърза - същата като при AC;

Нов сензорен екран, автоматичен нож за етикети и по-ергономична дръжка за по-лесно транспортиране;


Повече информация можете да намерите на сайта на Вайд-Бул или като се свържете с нас.