Телергон представи компактните превключватели от серията CEC, които са с напълно оптимизирана производителност. Устройствата от тази серия представляват най-добрата алтернатива за приложения с ниски стойности на тока.


Превключвателите CEC под товар са налични в диапазона от 63 A до 125 A в изпълнения 3P и 3P+N. Тези устройства са замислени от етапа на проектирането като чист превключвател - ум шалтер (1-0-2) . Дизайнът им се основава на модулна концепция, която позволява размерът да се регулира според необходимата конфигурация, като в същото време предлага високи електрически характеристики.
Габаритните размери на превключвателя са с 58% по-малки от предишната продуктова гама (S5L) и с до 125% в сравнение с другите модели. Компактният превключвател заема много малко място, което го прави лесен за монтаж и окабеляване.


Друго важно предимство е намаляването на разходите за монтаж, както от гледна точка на време, така и на материали. Благодарение на факта, че превключвателят не се нуждае от съединителни елементи, той може да се монтира с различна ориентация и предлага множество конфигурации за монтаж поради наличието на подвижни крачета. Освен това, използването на самозаконтряща гайка позволява присъединяването на проводника с една ръка, което опростява операцията.


Компактен дизайн, общ изход с вътрешен мост, дълъг електрически и механичен живот дори при екстремни условия (тропически и полярни) и в промишлена среда, както и по-ниските загуби на енергия са основните характерни специфики на серията превключватели CEC на Telergon. Устройствата притежават защита срещу случайно пренапрежение при включване/изключване на оборудването, свързано между фазата и нула (стандартното изпълнение 3P+N) с ранно включване и късно прекъсване на неутралния полюс. Превключвателите разполагат със стандартно управление с ръкохватка отдясно, като се предлагат и изпълнения с ръкохватка отляво.


Telergon е иновативна, ориентирана към клиентите компания, която е силно ангажирана с научноизследователска и развойна дейност като инструмент за насърчаване на бъдещите технологии в индустрията. Благодарение на това отношение, тя предлага широка гама от стандартни продукти, но и възможност за персонализирането им според изискванията на клиентите. Telergon работи върху непрекъснато усъвършенстване на продуктите си.


Повече информация относно умшалтерите на Tелергон можете да разгледате на този линк - Превключватели CEC