Menu
Your Cart

EdgeLink Studio

EdgeLink Studio от Advantech е софтуер за конфигуриране на EdgeLink устройства за лесно събиране, обработване и качване на данни към облака.

В ерата на индустриалната IoT революция компаниите търсят решения, които могат да им помогнат да използват анализа на данни, за да повишат нивата на услугите си, да създадат по-добри продукти и да намалят оперативните разходи. Идеалната първа стъпка е да се цифровизират активите. Това означава, че трябва да се следят и анализират все повече данни, а обемът и разнообразието на такива данни от различното оборудване също се увеличава. Това прави задачата изключително трудна, защото масово инсталираните устройства не поддържат отворени протоколи за споделяне на данни. с EdgeLink Studio Вие можете да извличате и публикувате данни от различни протоколи, посредством OPC-UA, Modbus, DNP3, BECnet, IEC-60870-5-104, MQTT, LwM2M и др. Оптимизиране на ефективността, чрез свързано оборудване.
WISE-PaaS / EdgeLink поддържа преобразуване на данни, позволявайки на оборудването, използвано за масово производство, като PLC контролери, сензори, мрежови анализатори и честотни регулатори, да бъдат директно интегрирани към всякакви SCADA, MES и ERP системи.Функцията Plug-and-play за предаване на данни в облака елиминира сложното програмиране и конфигуриране.
Това гарантира, че данните могат лесно да бъдат качени за анализ и визуализация, за да се предостави полезна справка за работа оптимизация.За промишлени котли, въздушни компресори, чилъри, разпределителни шкафове и друго оборудване WISE-PaaS / EdgeLink служи като център за събиране, съхранение и отчети на данни, както и за известия за аларми, давайки по-голяма ефективност на текущото оборудване и увеличването на неговия живот.

Повече информация за EdgeLink Studio можете да намерите на следния адрес: Информационна брошура EdgeLink Studio

Информация за устройства с инсталиран EdgeLink Studio софтуер можете да разгледате от тук: Индустриални IIOT устройства

Последна версия на EdgeLink Studio можете да свалите от тук: Софтуер EdgeLink Studio

Няма добавени продукти в тази категория.