Перфектният избор за индустриални приложения. Серията S3 е специално разработена за задоволяване на нуждите на индустриалните приложения и е идеално адаптирана към техните изисквания.


Изключватели-разединители с модулен и компактен дизайн

Новата серия S3 на компактни изключватели-разединители, конструирана с модулен подход, се състои от 3 размера. Тя включва продукти със спектър от 16A до 125A и са достъпни във версии 3P, 3P+N. Съществува също възможност за постигане на 6P и 8P при многополюсни версии. Неутралният полюс се затваря предварително и се отваря със закъснение. Техният модулен и компактен дизайн улеснява монтажа и поддръжката, отговаряйки на потребностите на индустриалните приложения, които изискват компактни решения.


Универсална гама от компактни изключватели-разединители AC

Нашата специализация в решенията за електрически апарати за ниско напрежение ни позволява да предоставяме пълни и напълно съвместими решения с широк набор от аксесоари, като например защитни кожуси за клеми, удължители за валове, допълнителни полюси или помощни контакти. Освен това, има възможност за затворени решения, както в алуминиеви, така и в пластмасови корпуси.


Новите модулни изключватели-разединители S3 разполагат с различни типове дръжки: директно заключване (черни или аварийни), панел без заключване (черен) или панел с възможност за заключване (черен или авариен). Освен това предлагат различни видове монтаж: на DIN релса, на панел, със заключване на вратата, в пластмасов или алуминиев корпус.


Изключителни характеристики на разединителите S3 Compact

  • Различни видове монтажи
  • Черна и аварийна дръжка
  • Предлага се широка гама от аксесоари
  • Предлагат се в многополюсни версии.
  • Модели тип превключватели
  • Капсуловани версии в кутия от пластмаса или алуминий.


Допълнителна информация можете да намерете от долния линк или като се чуете с наш представител.

Каталог S3 компактни изключватели-разединители AC