BRADY предлага нови температурни етикети с RFID-технология, които позволяват разчитане и следене на термпературата за широк набор устройства, оборудване, машини, ракове, кабели и др.

Гъвкавите и умни термо-чувствителни етикети могат да се прилагат на почти всякакви повърхности с цел осигуряване взимането на информирани, проактивни решения.

Лесно следене на температурата

Новите RFID термо-етикети са достъпно решение за следене на температурата. Приложенията включват следене на околната среда, следене на материали и оборудване, наблюдение на студена верига, следене на центрове за данни, събиране на данни по поддръжка и безопасност, мониторинг на парникови газове. Тънки и гъвкави, умните етикети с RFID не изискват енергиен източник или поддръжка.

Те получават енергия безжично при прочитане на температурата с UHF-съвместим RFID-четец. Данните от температурния отчет могат да бъдат автоматизирани и събрани от скенери в честотна лента съвместима с ISO 18000-63/64 и ETSI. 


Приложими върху почти всички повърхности

Специалистът по идентифициране BRADY е направил термо-детектиращата RFID-технология достъпна в широката си гама обследвани материали за етикети от промишлено естество. Тези етикети са тествани за надеждно закрепване и разчитане в горещи, студени, мръсни, вътрешни или външни среди и да бъдат устойчиви на химикали, почистващи вещества, грес, масла и горива. Оборудвани с широк набор от лепила те могат да останат закрепени на гладки, неравни или прахово-боядисани повърхности, както и на плоски или извити такива.

 

Завършено решение

BRADY могат да осигурят пълно решение за разчитане и следене температурата на голямо разнообразие повърхности. Пълното решение включва празни или надписани RFID-етикети, един или няколко професионални принтери за етикети, софтуер Brady Workstation за конфигуриране на етикети, както и RFID-четец. Предлага се софтуерна и хардуерна подрръжка за всеки компонент на решението.


За повече информация относно температурните етикети с RFID-технология, можете да се обърнете към Вайд-Бул.

Инфографика за температурни етикети с RFID-технология.

Техническа спецификация за температурни етикети с RFID-технология