Панелите Х2-Control съчетават промишлени операторски дисплей и функционалността на контролерите с CODESYS в компактна хардуерна структура. Гамата започва от ултракомпактни модели 4“ до панели с размер 15“ за взискателни приложения. Добавяте стандартни разпределени входно-изходни модули и получавате елегантно, разширяемо и изгодно решение с най-модерни параметри.

Вградените контролерни функции на CODESYS съгл. IEC 61131-3 са в синхрон с работата на специални компютърни ядра за безопасно и бързо изпълнение на програмата. Просто добавете отдалечени входно-изходни модули за едно мащабируемо и ефективно ценово решение.

 

 

 

Мощен процесор ARM Cortex-A9

Мощният двуядрен или четириядрен процесор ARM Cortex-A9 осигурява бърза смяна на екраните и бързо изпълнение на програмата – за взискателни приложения.

 

Свобода на конфигурирането

Приложенията остават елегантно тънки с вграденото в панела управление. Това е възможно с добавяне на входно-изходни модули според нуждите, имате избор и между три основни полеви комуникационни протокола: EtherCAT, Modbus RTU и Modbus TCP.

 

Намалени рискове благодарение на единна система

Две отделни устройства – контролер и HMI-панел повишават двойно възможността за грешки. Просто конфигурирайте системата си с WARP и... готово. Никога преди не е било така лесно да се създават приложения.

 

Здравият алуминиев корпус с IP 65 на лицевата страна е сертифициран съгл. IP65, NEMA 4X/12 и UL Type 4X/12. Устойчив е на непосредствено въздействие на дъжд, сняг или измиване, мръсотия и прах. С широкия си температурен диапазон на работа (-10°C до +60°C) удовлетворява нуждите на повечето индустрии.

Сертификати: UL, CE, FCC и KCC, съответствие с широка гама морски стандарти.


Разгледайте портфолиото от панели тук.