Advantech Connect е двумесечно събитие, посветено на всички аспекти на индустриалната автоматизация. Над 100+ специални гости и лектори от водещи световни фирми. 
 
В семинара, който ще се проведе между 07-09 април, ще се наблегне на следните теми:Промишлени IoT решения и индустрия 4.0 - събиране на данни, промишлени компютърни системи, цифрова трансформация и др.

Как IoT трансформира индустрията - умни сензорни устройства, облачни решения, big data и др.
 
AI подпомага внедряванетo на IoT - готови решения за бърза интеграция, управляване на широкомащабни AI / IoT Edge системи и др.

Дигитализация на производствени процеси - интелигентни фабрики и последни иновации, предизвикателство към интелигентните производствени стратегии, промишлена еко-система 4.0

Устойчива работа в бъдещето и околната среда - предизвикателства на бъдещата околна среда и енергетика, свързване към устойчивото бъдеще с 5G Wireless и M2M, как да постигнем надеждна защита и сигурност на данните.

Интелигентна поддръжка на машините и прогнозиране - M2I и AI ускорява бъдещо производство, полупроводниковото интелигентно оборудване, машинно зрение и самообучение за умно производство.
 
 Интелигентен градски транспорт и мобилност - технологии за надграждане на градската инфраструктура, изграждане на фондация за интелигентни транспортни системи и свързани превозни средства, умно управление на автобусния автопарк, решения за интелигентно пътуване и др.